Izletnički program

 
 
Program izleta s otoka Raba: 
Plitvička jezeraIzlet oko otokaOtok LošinjPanoramska vožnjaOtok Pag
Razgledavanje morskog dna
Posebna ponuda: Naši posjetitelji na internetu i gosti Raba sada imaju mogućnost unaprijed rezervirati izlete i na taj način ostvariti velike popuste.
 

Na sve izlete rezervirane preko interneta ostvarujete do 25% popusta. Najbolje da rezervirate željeni izlet zajedno s rezervacijom za Vaš godišnji odmor. Međutim i svaki dmmedia – posjetitelj može odštampati svoj osobni kupon i ostvariti do 15 % popusta. Ispunjeni kupon morate samo potvrditi u našoj turističkoj agenciji “Numero Uno” na otoku Rabu. Izleti će se održati u vrijeme Vašeg boravka na otoku a točan termin saznat ćete prilikom prijave u agenciji. Unaprijed rezervirani izleti imaju prednost, zato najbolje rezervirajte odmah!
Izlet na Plitvička jezera: Plitvička jezera
Plitvice
Plitvice
Polazak u 7.30 h ispred naše agencije ili prema dogovoru iz mjesta Vašeg boravka. Klimatizirani Taxibus može primiti 8 osoba. Bez čekanja na trajektu jadranskom magistralom se vozite prema Splitu do Karlobaga i dalje preko Velebita prema Lici. Prva pauza i osvježenje je u  Baškim Oštarijama, na 950 m nadmorske visine, u hotelu Velebno. Lika je visoravan koja nježnim brežuljcima i gustim šumama povezuje kontinentalni dio Hrvatske s obalom. Cesta dalje vodi preko Gospića i Korenice prema Plitvičkim jezerima kroz velebitski masiv i široke doline s prekrasnim pejzažima. 

Dolazak u Plitvice oko 11.00 h. Obilazak jezera s vodičem traje oko 4 sata i uključuje panoramsku vožnju autobusom i brodom. Uz iznimnu ljepotu prirode i jedinstvenu igru slapova vrijeme brzo prolazi. Na povratku pauza u Babinom Potoku uz degustaciju rakije na štandovima s domaćim sirom i medom. Dalje se ide preko Otočca, Senja i duž jadranske magistrale do Jablanca. Dolazak na Rab oko 19.00 h.
 

 

Izlet oko otoka: Goli otokZavratnica
Eros
Goli otok
Polazak u 9.30 h iz rapske luke. Panoramska vožnja kroz barbatski kanal do fjorda Zavratnica. U zavratnici smo usidreni oko pola sata uz mogućnost kupanja. Dalje idemo kroz velebitski kanal prema Stinici i potom do Golog otoka. Zadržavanje na Golom oko 1 h uz razgledavanje otoka ili kupanje. Alternativa Golom otoku je kupanje u uvali Sahara s predivnim pješčanim plažama. 

Daljnjom vožnjom stižemo do Supetraske Drage, gdje imamo pauzu za ručak u restaurantu Belveder (meni ili po narudžbi, nije uključeno u cijenu). Nakon ručka vozimo se dalje zapadnom obalom do Suhe Punte, kratko kupanje u pješčanoj uvali Ćifnata. Daljnja vožnja Vas vodi duž obale poluotoka Frkanj sa svojom stoljetnom šumom hrastova, borova i čempresa, razgledavanje gradskih zidina s morske strane te povratak u luku Rab oko 18.30 h.

Izlet na otok Lošinj Veli LosinjMali Losinj
Kupanje na Orudi
Veli Losinj
Mali Losinj
Mali Losinj
Polazak u 9.00 h iz rapske luke. Panoramska vožnja pored nenaseljenog otoka Dolina, prolazimo pored najsjevernijeg rta na Pagu a s desne strane broda imamo južni rt otoka Cresa. Dalje se vozimo oko 1,5 sati do otoka Oruda gdje je prva pauza za kupanje. Oruda je mali, nenaseljeni otok u lošinjskom kanalu, oko 6 nm istočno od Lošinja. Najviša točka na otoku je na uzvisini od 13 m nadmorske visine, gdje se nalaze ostaci crkvice iz 7. stoljeća. Kratko osvježenje u netaknutoj prirodi i daljnja vožnja prema Velom Lošinju, prekrasnoj maloj luci s ribarskim kućama koje se protežu duž obale. 

Dolazak u V.Lošinj predviđen je u 12 h. Do 15.30 h imate vremena za obilazak otoka i za osvježenje u jednom od mnogobrojnih dobrih restorana. Daljna vožnja prema Punti Križa na jugoistoku otoka Cresa i kupanje u kristalno bistroj uvali “Meli”. U dobrom raspoloženju vraćamo se prema Rabu s dolazkom oko 18.30 h.
 

Panoramsko razgledavanje Zavratnica
Zavratnica
Fjord Zavratnica
1. polazak u 9.30 h iz rapske luke. Prije svega bitno je da sa sobom ponesete dobro raspoloženje i kupaće kostime. Panoramsko razgledavanje duž uvale sv. Eufemije do Suhe Punte, daljnjom plovidbom kroz Barbatski kanal do prekarasnog fjorda Zavratnica. Kratka pauza za kupanje i razgledavanje, povratak kroz Barbatski kanal. Ručak u restoranu Leut (nije uključen u cijenu) i povratak u  luku Rab oko 14.00 h.

2. polazak u 14.00 h i povratak u 18.30 h.
 

Izlet na otok Pag Otok Pag
Tovarnele
Tovarnele
Polazak u 9.30 h iz luke Rab. Panoramska vožnja duž uvale sv. Eufemije, preko Suhe Punte do Luna, najsjevernijeg mjesta na Pagu. Duž obale i mnoštva slikovitih plažica prolazimo pored Tovarnela pa dalje do Jakišnice. Ručak kod Vlatka, poznatog po paškoj janjetini i dobrom domaćem vinu. Nakon ručka kupanje i razgledavanje otoka. Povratak na Rab oko 14.00 h.
 
Razgledavanje podmorja
Glasboot
Glasboot
Glasboot
Uzbudljiva vožnja oko grada Raba i rapskog akvatorija. Otkrijte predivni vodeni svijet po danu ili noću pomoću reflektora.

Dnevna vožnja: 10-11 h
Noćne vožnje: 21-22 h i 22-23 h
Grupne vožnje prema dogovoru.
Max. 20 osoba. Min. 7 osoba
Trajanje: 1 sat