Kuća za odmor br.341, apartmani br.1-13, Premantura / Pula, Hrvatska

Slijedeća kuća za odmor
Baza podataka
Popis svih kuća za odmor
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.341

* 13 apartmana za 4-6 osoba


Ova novoizgrađena vila s apartmanima za odmor nalazi se na izuzetno atraktivnom i mirnom položaju u mjestu Premantura - Pula, na rubu parka prirode "Kamenjak"s bogato razvedenom obalom i kilometrima dugim plažama. Neposredna blizina morske obale pogodna je za sve vrste aktivnosti i športova na vodi. Izvan turističke sezone značajna je mogućnost lova, posebno na nisku divljač (zečeve, fazane i jarebice), kao i športski ribolov koji se ovdje intenzivno odvija tijekom cijele godine. Vila je udaljena 400 m od mora i plaže. Do restorana su 50 m, trgovina je udaljena 200 m a ronilački centar 500 m. Vez za plovilo u marini, ali nije uključen u cijenu. Parkirališta se nalaze ispred kuće. Gostima stoje na raspolaganju 13 luksuznih apartmana I. kategorije (****). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Vrtni roštilj u dvorištu za zajedničku uporabu.
  • Apartmani br.1-2 za 4-6 osoba nalaze se u prizemlju i sastoje od dvokrevetne sobe, sobe s odvojenim posteljama, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnim boravkom s dva dodatna ležaja, satTV, klima uređajem, internet priključkom i namještene terase.
  • Apartmani br.3-5 za 4-6 osoba nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, sobe s odvojenim posteljama, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnim boravkom s dva dodatna ležaja, satTV, klima uređajem, internet priključkom i namještene terase s veličanstvenim pogledom na more.
  • Apartmani br.6-9 za 4-6 osoba nalaze se na 2.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, sobe s odvojenim posteljama, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnim boravkom s dva dodatna ležaja, satTV, klima uređajem, internet priključkom i namještene terase s veličanstvenim pogledom na more.
  • Apartmani br.10-13 za 4-6 osoba nalaze se na 3.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, sobe s odvojenim posteljama, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnim boravkom s dva dodatna ležaja, satTV, klima uređajem, internet priključkom i namještene terase s veličanstvenim pogledom na more.