Kuća za odmor br.531, apartmani br.1-2, Kampor - otok Rab

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.531

* 2 apartmana za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju, nedaleko od samostana Sv. Eufemije u mjestu Kampor. Od mora je udaljena 200 m, od restorana 100 m, a od trgovine 50 m. Kuća za odmor ima vlastita parkirališta u dvorištu. Tri vlastita veza za plovilo u marini, ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s dva apartmana za odmor I. kategorije (***). Gostima je na raspolaganju prekrasan vrt s uporabom vrtnog roštilja. Uporaba perilice za rublje u dogovoru s domaćinom. Kućni ljubimci dozvoljeni.

  • Za daljne slike ovog smještaja molimo ovdje kliknuti!Apartman br.1 za 4-8 osoba, veličine 75 m² nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem (od toga jedna s terasom, a druga s balkonom i pogledom na more), dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, hladnjakom s ledenicom te terase s garniturom za sjedenje, ležaljkama i pogledom na more.

  • Za daljne slike ovog smještaja molimo ovdje kliknuti!Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine 40 m² nalazi se na 1.katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem, hladnjakom s ledenicom te balkona s garniturom za sjedenje, ležaljkama i pogledom na more.