Kuća za odmor br.532, apartmani br.1-3, Lopar - San Marino, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.532

* 3 apartmana za odmor za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na maloj uzvišici na potpuno mirnom položaju u mjestu Lopar - San Marino, udaljena cca. 300 m od mora i Rajske plaže. Restoran je udaljen 300 m, a do trgovine su 800 m.Od kuće se pruža prekrasan pogled na cijeli zaljev. Vlastita parkirališta ispred kuća za odmor. Vez za brodice u marini (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Gostima je na raspolaganju prekrasan vrt s uporabom vrtnog roštilja. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

  • Za daljne slike ovog smještaja molimo ovdje kliknuti!Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine cca. 35 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dvjema posteljama za po jednu osobu, kupaone, blagovaone s mini kuhinjom, hladnjakom, satTV, klima uređajem te vrtne terase s garniturom za sjedenje.

  • Za daljne slike ovog smještaja molimo ovdje kliknuti!Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine cca. 35 m², nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dvjema posteljama za po jednu osobu, kupaone, blagovaone s mini kuhinjom, hladnjakom, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje.

  • Za daljne slike ovog smještaja molimo ovdje kliknuti!Apartman br.3 za 2-4 osobe, veličine cca. 40 m², nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dvjema posteljama za po jednu osobu, kupaone, blagovaone s mini kuhinjom, hladnjakom, satTV, klima uređajem te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.