Kuća za odmor br.516, apartmani br.1-3, Supetarska Draga, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.516

* 3 apartmana za odmor za 4-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u mjestu Supetarska Draga neposredno uz more. Do restorana su 20 m a trgovina je udaljena 200 m. Kuća ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vezovi za plovila ispred kuće. Kuća raspolaže s 3 apartmana I. kategorije (***). Vrtna kućica s roštiljem i garniturama za sjedenje u vrtu. Wellness program sadržava bazen sa slatkom vodom veličine 8x4 m s reflektorom u bazenu za noćno kupanje te ležaljkama i suncobranima. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 4 osobe, veličine ca. 50 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, mikrovalnom pećnicom, tosterom, kuhalom za vodu, satTV, klima uređajem te jedne namještene terase.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine ca. 60 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, jedne dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, mikrovalnom pećnicom, tosterom, kuhalom za vodu, satTV te jedne namještene terase.

  • Apartman br.3 za 4 osobe, veličine ca. 50 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, mikrovalnom pećnicom, tosterom, kuhalom za vodu, satTV te jedne namještene terase s pogledom na more.