Kuća za odmor br.517, apartmani br.1-2, Supetarska Draga, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.517

* 2 apartmana za odmor za 4-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na apsolutno mirnom položaju i seoskoj idili u mjestu Supetarska Draga cca. 1 km udaljenom od mora. Ovdje čak u špici sezone ne osjetite ništa od uobičajene ljetne vreve na ostatku otoka. Do restorana su 1 km a trgovina je isto toliko udaljena. Kuća ima vlastita parkirališta. Vlastiti vezovi za plovila ispred ACI Marine Supetarska Draga. Kuća raspolaže s 2 apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj i garniture za sjedenje u vrtu. Wellness program sadržava bazen sa slatkom vodom veličine 7,50x3,60 m s reflektorom u bazenu za noćno kupanje te vanjskim tušem, ležaljkama i suncobranima. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine ca. 55 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređajem te jedne namještene terase.

  • Apartman br.2 za 4 osobe, veličine ca. 65 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom i vlastitom kupaonom, trećom kupaonom u hodniku, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem te jedne namještene terase.