Kuća za odmor br.480, apartmani br.1-2, Palit - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.480

* 2 apartmana za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Palit, cca. 500 m od mora. Do restorana su 50 m a trgovina je udaljena 500 m. Do Grada Raba su 800 m. Kuća ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vezovi za plovila u gradskoj ACI marini, ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***) sa centralnim grijanjem. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine cca. 60 m˛ nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, kupaonom i izlazom na cca. 12 m˛ veliku terasu s garniturom za sjedenje, jedne sobe s bračnom posteljom, kupaonom i izlazom na cca. 4 m˛ veliki balkon s garniturom za sjedenje, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, hladnjakom s ledenicom, klima uređajem te cca. 12 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine cca. 40 m˛ nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, hladnjakom s ledenicom, klima uređajem te cca. 12 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.