Kuća za odmor br.482, apartmani br.1-2, Lopar - San Marino, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.482

* 2 apartmana za odmor za 4-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar - San Marino i udaljena cca. 200 m od Rajske plaže. Restoran je udaljen 150 m a do trgovine su 150 m. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vez za brodicu u lučici u San Marinu (nije uključeni u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***) i gosti su potpuno sami u ovoj kući. Roštilj u vrtu. Uporaba perilice za rublje u kući iznajmljivača. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 4-6 osoba, veličine cca. 75 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, prostrane otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te 20 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 4-6 osoba, veličine cca. 75 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, prostrane otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, perilicom za posuđe, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te 10 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.