Kuća za odmor br.477, apartman i sobe za odmor br.1-6, Palit - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.477

* 1 apartman i 5 soba za odmor za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Palit, cca. 100 m od mora i nedaleko starogradske jezgre. Do restorana su 50 m a trgovina je udaljena 100 m. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za brodice u lučici nedaleko kuće (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s jednim apartmanom i 5 soba za odmor s doručkom, sve I. kategorije (***). U prizemlju je velika zajednička sala za doručak i boravak sa satTV, kuhinjom i hladnjacima za goste soba. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Zajednički roštilj i garniture za sjedenje na vrtnoj terasi. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 2-4 osobe, veličine 40 m˛ nalazi se u potkrovlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, hladnjakom s ledenicom te zajedničke 7 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Sobe za odmor br.2-3 za 2-3 osobe nalaze se na 1. katu i sastoje od jedne prostorije s bračnom posteljom, fotelje na razvlačenje, kupaone te jednog balkona s garniturom za sjedenje. Soba br.3 s pogledom na more.

  • Sobe za odmor br.4-6 za 2 osobe nalaze se na 1. katu i sastoje od jedne prostorije s bračnom posteljom, kupaone te balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.