Kuća za odmor br.478, apartmani i sobe za odmor br.1-4, Palit - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.478

* 2 apartmana i 2 sobe za odmor za 2-3 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Palit, cca. 500 m od mora. Do restorana su 200 m a trgovina je udaljena 50 m. Do Grada Raba su 1 km. Kuća ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za brodice u lučici nedaleko kuće (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s dva apartmana i dvije sobe za odmor s doručkom, sve I. kategorije (***). U prizemlju je velika terasa za doručak. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Vrtni roštilj. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 2-3 osobe, veličine 45 m˛ nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, perilicom za posuđe, hladnjakom s ledenicom te 15 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Soba za odmor br.2 za 2-3 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s bračnom posteljom, dodatnog ležaja, kupaone te jednog balkona s garniturom za sjedenje.

  • Soba za odmor br.3 za 2 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s bračnom posteljom, kupaone te jednog balkona s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.4 za 2-3 osobe, veličine 45 m˛ nalazi se u potkrovlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, hladnjakom s ledenicom te 10 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.