Kuća za odmor br.476, apartmani i sobe za odmor br.1-5, Kampor - otok Rab

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.476

* 2 apartmana i 3 sobe za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Punta Kampora cca.100 m od mora i plaže s prekrasnim pogledom na zaljev. Trgovina je udaljena cca. 100 m a do restorana su cca. 30 m. Kuća za odmor ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za plovilo u maloj lučici u Kamporu, ali nije uključen u cijenu. Ova kuća za odmor raspolaže s dva apartmana i tri sobe za odmor s doručkom, I. kategorije (***). S domaćinom se može ugovoriti polupansion. U prizemlju je sala za doručak i boravak. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Roštilj i garniture za sjedenje u vrtu. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 6 osoba, veličine cca. 70 m˛ nalazi se u potkrovlju i sastoji od tri dvokrevetne sobe, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem, hladnjakom s ledenicom te 15 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Studio-apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine cca. 25 m˛ nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne prostorije s kuhinjom i blagovaonom, satTV, bračnom posteljom i dodatnim ležajem, jedne odvojene kupaone te jednog balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Soba za odmor br.3 za 2 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s bračnom posteljom, kupaone te jednog balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Soba za odmor br.4 za 2-3 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s bračnom posteljom, fotelje na razvlačenje, kupaone te jednog balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Soba za odmor br.5 za 2-3 osobe nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne prostorije s bračnom posteljom, dodatnog ležaja, kupaone te jednog balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.