Kuća za odmor br.475, apartmani br.1-3, Barbat - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.475

* 3 apartmana za 2-7 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Barbat neposredno uz more i pjeskovitu plažu. Do restorana su 20 m a trgovina je udaljena 300 m. Vlastita parkirališta. Vlastiti vez za brodicu na mulu ispred kuće za odmor (nije uključen u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Zajednička, 40 m˛ velika vrtna terasa s garniturama za sjedenje i roštiljem. Uz pjeskovitu plažu ispred kuće za odmor nalazi se jedna 30 m˛ velika, zajednička terasa s garniturama za sjedenje. U prizemlju se nalazi zajednički boravak sa saTV. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 6-7 osoba, veličine cca. 80 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, dvije sobe s bračnom posteljom, od toga jedna soba sa 6 m˛ velikom namještenom terasom s pogledom na more, dvije kupaone te kuhinje s blagovaonom i hladnjakom s ledenicom.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine cca. 25 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone te kuhinje s blagovaonom i hladnjakom s ledenicom.

  • Apartman br.3 za 2-3 osobe, veličine cca. 25 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom gdje se po potrebi može postaviti dodatni ležaj za 1 dijete, kupaone te kuhinje s blagovaonom i hladnjakom s ledenicom.