Kuća za odmor br.446, apartmani br.1-2, Lopar, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.446

* 2 apartmana za odmor za 3-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar na maloj uzvišici s prekrasnim pogledom na cijeli zaljev. Od mora je udaljena ca. 500 m. Do restorana i trgovine su 500 m. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vezovi za brodice u lučici u San Marinu (nisu uključeni u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***). Roštilj i dječje igralište u vrtu. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 4-6 osoba, veličine cca. 90 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaminom, satTV, klima uređajem, hladnjakom s ledenicom te 40 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-5 osoba, veličine cca. 70 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, jednoposteljne sobe i dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem, hladnjakom s ledenicom te 50 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.