Kuća za odmor br.447, apartmani br.1-3, Lopar - San Marino, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.447

* 3 apartmana za odmor za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar - San Marino, udaljena cca. 400 m od Rajske plaže. Restoran je udaljen 100 m a do trgovine ima 200 m. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vlastiti vez za brodicu u lučici u San Marinu (nije uključeni u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Roštilj i dječje igralište u vrtu. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci dozvoljeni. S domaćinom se može dogovoriti doručak. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 2-5 osoba, veličine cca. 60 m², nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, dvije kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem, bežičnim internetom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te 15 m² velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 2-5 osoba, veličine cca. 60 m², nalazi se na 2. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem, bežičnim internetom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, hladnjakom s ledenicom te 10 m² velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 2-4 osobe, veličine cca. 40 m², nalazi se na 2. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem, bežičnim internetom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, hladnjakom s ledenicom te 10 m² velike terase s garniturom za sjedenje.