Kuća za odmor br.445, apartmani br.1-3, Lopar - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.445

* 3 apartmana za odmor za 2-10 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u blizini centra na mirnom položaju u mjestu Lopar i udaljena je ca. 400 m od mora. Do restorana su 100 m a trgovina je udaljena 100 m. Kuća za odmor ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u lučici, ali nisu uključena u cijenu. Kuća za odmor raspolaže s tri apartmana za odmor I. kategorije (***). Roštilj i dječje igralište u vrtu. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. 

  • Apartman br.1 za 6-10 osoba, veličine cca. 130 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, jedne sobe s bračnom posteljom, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i hladnjakom s ledenicom, dnevnog boravka sa satTV, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu te 24 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine cca. 35 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu te 15 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 4-7 osoba, veličine cca. 70 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, satTV, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu te 10 m˛ velike, terase s garniturom za sjedenje.