Kuća za odmor br.444, apartmani br.1-2, Lopar - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.444

* 2 apartmana za odmor za 2-3 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na centralnom ali ipak mirnom položaju u mjestu Lopar i udaljena je ca. 200 m od mora i pješčane plaže "Melak". Do restorana su 50 m a trgovina je udaljena 300 m. Kuća za odmor ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u lučici, ali nisu uključena u cijenu. Ova novorenovirana stara kuća nudi dva apartmana za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj i uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. 

  • Apartman br.1 za 2-3 osobe, veličine cca. 40 m², nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, klima uređajem, satTV, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu te 20 m² velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine cca. 45 m², nalazi se na 2. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, klima uređajem, satTV, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu te 20 m² velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.