Kuća za odmor br.439, apartmani br.1-2, Kampor - otok Rab

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.439

* 2 apartmana za 4-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Punta Kampora cca.200 m od mora i plaže, s prekrasnim pogledom na zaljev. Trgovina je udaljena 200 m a do restorana su cca. 200 m. Kuća za odmor ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vez za plovilo u maloj lučici u Kamporu, ali nije uključen u cijenu. Ova kuća za odmor raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***). Kućni ljubimci su dozvoljeni. Roštilj u vrtu. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine 80 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, od toga jedna s dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, hladnjakom s ledenicom te 16 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje, ležaljkama i pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine 80 m˛ nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, od toga jedna s dodatnim ležajem, kupaone, zasebnog WC-a, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, hladnjakom s ledenicom te 16 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje, ležaljkama i pogledom na more.