Kuća za odmor br.440, apartmani br.1-3, Lopar - San Marino, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.440

* 3 apartmana za odmor za 2-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar - San Marino, udaljena cca. 500 m od Rajske plaže. Restoran je udaljen 100 m a do trgovine su 200 m. Vlastita parkirališta u hladu ispred kuće za odmor. Vezovi za brodice u lučici u San Marinu (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s 3 apartmana I. kategorije (***). U vrtu se nalaze roštilj i garnitura za sjedenje. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.  

  • Apartman br.1 za 2-3 osobe, veličine 40 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu te terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 4-6 osoba, veličine 70 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, od toga jedna s dodatnim ležajem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu te dvije terase s garniturama za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 6-8 osoba, veličine 130 m², nalazi se na 1.katu i sastoji od tri sobe s bračnom posteljom, kupaone, zasebnog WC-a, kuhinje s blagovaonom, prostranog dnevnog boravka sa satTV, klima uređajem, kaučem na razvlačenje za dvije osobe te dvije terase s garniturama za sjedenje.