Kuća za odmor br.412, apartmani br.1-10, Kampor - otok Rab, Hrvatska - vila s bazenom

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.412

* 10 apartmana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa vila za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Punta Kampora neposredno uz more i pjeskovitu plažu. Do restorana i trgovine su 100 m. Ispred kuće za odmor je obalna šetnica. Kuća za odmor ima u dvorištu vlastita parkirališta u hladu. Vlastiti vezovi za plovila nalaze se ispred kuće za odmor, ali nisu uključena u cijenu. Ova ekskluzivna vila raspolaže s deset vrhunski uređenih i opremljenih apartmana I. kategorije (****). Internet priključak, telefon i fax mogu se koristiti na recepciji. U vrtu se nalazi zajednički bazen s grijanom vodom i protustrujnim plivanjem, dječji bazen, solarni tuševi, vrtni roštilj, garniture za sjedenje te ležaljke. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Apartmani br.1+2 za 4-6 osoba, veličine 50 m² nalaze se u prizemlju i sastoje od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.
  • Apartmani br.3-4 za 2-4 osobe, veličine 40 m² nalaze se u prizemlju i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.
  • Apartmani br.5-6 za 4-6 osoba, veličine 50 m² nalaze se na 1.katu i sastoje od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.
  • Apartmani br.7-8 za 2-4 osobe, veličine 40 m² nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.
  • Apartmani br.9-10 za 2-4 osobe, veličine 45 m² nalaze se na 2.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.