Kuća za odmor br.413, apartmani br.1-4, Kampor - otok Rab, Hrvatska - vila s bazenom

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.413

* 4 apartmana za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa vila za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Punta Kampora neposredno uz more i pjeskovitu plažu. Do restorana i trgovine su 100 m. Ispred kuće za odmor je obalna šetnica. Kuća za odmor ima u dvorištu vlastita parkirališta u hladu. Vlastiti vezovi za plovila nalaze se ispred kuće za odmor, ali nisu uključena u cijenu. Ova ekskluzivna vila raspolaže sa 4 vrhunski uređenih i opremljenih apartmana I. kategorije (****). Internet priključak, telefon i fax mogu se koristiti na recepciji. U vrtu se nalazi zajednički bazen s grijanom vodom i protustrujnim plivanjem, dječji bazen, solarni tuševi, vrtni roštilj, garniture za sjedenje te ležaljke. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Apartmani br.1+2 za 2-4 osobe, veličine 50 m˛ nalaze se u prizemlju i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.
  • Apartmani br.3-4 za 2-4 osobe, veličine 50 m˛ nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.