Kuća za odmor br.411, apartmani br.1-4, Banjol - otok Rab, Hrvatska - vila s bazenom

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.411

* 4 apartmana za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa vila za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Banjol nasuprot starogradske jezgre, 100 m od mora. Do trgovine ima 100 m, a restoran se nalazi u neposrednoj blizini. Kuća za odmor ima vlastita parkirališta u hladu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u marini u gradskoj luci, ali nisu uključena u cijenu. Ova ekskluzivna vila raspolaže sa 4 vrhunski uređena i opremljena apartmana I. kategorije (****). Internet priključak, telefon i fax mogu se koristiti na recepciji. U vrtu se nalazi zajednički bazen s grijanom vodom i protustrujnim plivanjem, dječji bazen, solarni tuševi, vrtni roštilj, garniture za sjedenje te ležaljke. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 
  • Apartmani br.1+3 za 2-4 osobe, veličine 45 m˛ nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 2-4 osobe, veličine 35 m˛ nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.
  • Apartman br.4 za 2-4 osobe, veličine 35 m˛ nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.