Kuća za odmor br.410, apartmani br.1-6, Palit - otok Rab, Hrvatska - vila s bazenom

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.410

* 6 apartmana za 2-4 osobe


Ova vrlo lijepa vila za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Palit i udaljena je ca. 100 m od mora. Do restorana su 50 m a trgovina je udaljena 900 m. Do Grada Raba su 1 km obalnom šetnicom. Kuća ima u dvorištu vlastita parkirališta u hladu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u maloj lučici u Palitu, ali nisu uključena u cijenu. Ova ekskluzivna vila raspolaže sa 6 vrhunski uređena i opremljena apartmana I. kategorije (****). Internet priključak, telefon i fax mogu se koristiti na recepciji. U vrtu se nalazi zajednički bazen s grijanom vodom i protustrujnim plivanjem, dječji bazen, solarni tuševi, vrtni roštilj, garniture za sjedenje te ležaljke. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Apartmani br.1-3 za 2-4 osobe, veličine 35 m˛ nalaze se u prizemlju i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.
  • Apartmani br.4-6 za 2-4 osobe, veličine 35 m˛ nalaze se na 1.katu i sastoje od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučom na razvlačenje za dvije osobe, satTV, klima uređajem, mikrovalnom pećnicom te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.