Kuća za odmor br.331, apartmani br.1-5, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.331

* 5 apartmana za odmor za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se u mjestu Supetarska Draga neposredno uz more. Do restorana su 300 m a trgovina je udaljena 700 m. Kuća ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vlastiti vezovi za plovila ispred kuće (38 kn/dan). Kuća raspolaže s pet apartmana za odmor I. kategorije (***). Kućni ljubimci su dozvoljeni. 
  • Apartman br.1 za 2-5 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartmani br.2-3 za 2-4 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje savaki od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučom na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartman br.4 za 2-4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i jedne terase s pogledom na more.
  • Apartman br.5 za 2-4 osobe nalazi se u suterenu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučom na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu i jedne nakrivene vrtne terase s pogledom na more.