Kuća za odmor br.332, apartmani br.1-5, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.332

* 5 apartmana za odmor za 4-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na izuzetno atraktivnom položaju u mjestu Lopar/San Marino na udaljenosti ca. 200 m od najljepših pjeskovitih plaža "Livačina" i "Rajska plaža". Restorani su udaljeni 100 m a do trgovine su 400 m. Kuća ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u lučici, ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s pet apartmana za odmor I. kategorije (***). Svaki apartman ima na tersasi plinski roštilj. Dodatni vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje u dogovoru s domaćinom. Kućni ljubimci su dozvoljeni. 
  • Apartman br.1 za 6-8 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od tri dvokrevetne sobe, dva dodatna ležaja, dvije kupaone, vlastita perilica za rublje, kuhinje s blagovaonom, satTV i jedne velike, namještene terase s pogledom na more.
  • Apartmani br.2-3 za 4-7 osoba nalaze se na 1.katu i sastoje od jedne dvokrevetne sobe, jedne sobe s bračnom posteljom i krevetima na kat, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV i jedne velike, namještene terase s pogledom na more.
  • Apartmani br.4-5 za 4-7 osoba nalaze se na 2.katu i sastoje od jedne dvokrevetne sobe, jedne sobe s bračnom posteljom i krevetima na kat, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV i jedne velike, namještene terase s pogledom na more.