Kuća br.268, stanovi za odmor br.1-4, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.268

* 4 stana za odmor za 4-6 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na potpuno mirnom položaju na maloj uzvišici s prekrasnim pogledom na more u mjestu Lopar. Do mora su cca. 1.000 m. Do trgovine i restorana ima 500 m. Idealno polazište za plaže u Sahara uvali koje su udaljene nekoliko minuta pješice. Vlastita parkirališta. Vez za brodice u marini (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s 4 stana za odmor, I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. 
  • Stan br.1 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i satTV i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.2 za 4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i satTV i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.3 za 4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.4 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom i velike terase s pogledom na more.