Kuća br.269, apartmani i sobe br.1-10, Lopar - San Marino, otok Rab, Hrvatska

Home
Slijedeća kuća
Cjenik stan
Cjenik sobe
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.269

* 4 stana i 6 soba za 2-8 osoba
Sobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar - San Marino, udaljena cca. 400 m od Rajske plaže. Restoran je udaljen 100 m a do trgovine ima 200 m. Vlastita parkirališta. Vezovi za brodice u lučici u San Marinu (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže sa 4 visoko kvalitetno opremljena apartmana i 6 soba za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci dozvoljeni. S domaćinom se mogu ugovoriti izleti s brodicom do susjednih otoka Grgur i Goli.

  • Sobe br.1-3 za 2-3 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje svaka od bračne postelje, dodatnog ležaja, kupaone i balkona.

  • Sobe br.4-6 za 2 osobe nalaze se na 1.katu i sastoje svaka od bračne postelje, kupaone i balkona.

  • Apartman br.7 za 6-8 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od tri sobe s bračnom posteljom, dvije kupaone, velike otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, satTV, klima uređajem, perilicom za posuđe te velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.8 za 4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem te velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.9 za 2-4 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem, satTV i klima uređajem te velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.10 za 2-4 osobe nalazi se u potkrovlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, velike otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, satTV, klima uređajem te velike terase s garniturom za sjedenje.