Kuća za odmor br.256, apartmani i soba br.1-5, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik stan
Cjenik soba
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.256

* 4 apartmana i 1 soba za 2-9 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar - San Marino, udaljena cca. 400 m od Rajske plaže. Restoran je udaljen 200 m a do trgovine su 300 m. Vlastita parkirališta ispred kuće. Vezovi za brodice mogu se unajmiti na licu mjesta u loparskoj lucici. Kuća raspolaže sa 4 apartmana i 1 sobom za odmor s doručkom, I. kategorije (***). S domaćinom se mogu ugovoriti brodski izleti te kupovati domače vino i rakija. Zajednička sala za doručak s hladnjacima i satTV. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Vrtni roštilj. 

  • Soba br.1 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od bračne postelje, dodatnog ležaja, kupaone i namještene dvorišne terase. Hladnjak i satTV u sali za doručak.

  • Studio-apartman br.2 za 2-3 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, minikuhinje, satTV i namještene terase s pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 4-7 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, 3 kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV i namještene terase s pogledom na more.

  • Apartman br.4 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i namještene terase s pogledom na more.

  • Apartman br.5 za 6-9 osoba nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, jedne dvokrevetne sobe, tri kupaone, prostrane kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu i namještene vrtne terase.