Kuća br.257, stanovi za odmor br.1-5, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.257

* 5 apartmana za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa obiteljska kuća nalazi se na mirnom položaju u blizini centra u mjestu Lopar i udaljena je cca. 300 m od mora. Do restorana su 100 m a trgovina je udaljena 300 m. Kuća ima vlastita parkirališta. Vez za plovilo može se dobiti u marini, ali nije uključen u cijenu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Vrtni roštilj s garniturama za sjedenje. Kod domaćina se možete snabdjevati s proizvodima iz vlastite proizvodnje (vino, rakija, sir, pršut, slane ribice...).
  • Stan br.1 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, klima uređajem i jedne terase s pogledom na more.
  • Studio br.2 za 2 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kuhinjskim blokom, satTV, klima uređajem, jedne kupaone i terase s pogledom na more.
  • Stan br.3 za 2-3 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i dodatnim ležajem i terase s pogledom na more.
  • Stan br.4 za 4 osobe nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i terase s pogledom na more.
  • Stan br.5 za 4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV, klima uređajem i terase s pogledom na more.