Kuća br.248, stanovi za odmor br.1-4, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.248

* 4 stana za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar na maloj uzvišici s prekrasnim pogledom na cijeli zaljev. Od mora je udaljena ca. 500 m. Do restorana i trgovine su 500 m. Vlastita parkirališta. Vez za brodice u marini (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s 4 stana  I. kategorije (***). Kućni ljubimci su dozvoljeni. Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje.
  • Stan br.1 za 2-3 osobe nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.2 za 4-6 osoba nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, satTV, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.3 za 4-6 osoba nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, satTV, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.
  • Stan br.4 za 4-6 osoba nalazi se u susjednoj kući i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za 2 osobe, satTV, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.