Kuća za odmor br.249, apartmani br.1-3, Lopar, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.249

* 3 apartmana za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se u mjestu Lopar u prvom redu do mora s prekrasnim pogledom na cijeli zaljev. Pored kuće vodi put do prekrasnih pjeskovitih plaža u uvalama Ciganka, Dubac i Sahara do kojih se može doći pješice ili turističkim vlakićem. Do restorana su 50 m a trgovina je udaljena 300 m. Vlastita parkirališta. Vez za brodice u obližnjoj lučici (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Vrtni roštilj.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine cca. 50 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, dječje sobe s posteljama na kat, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i velike namještene terase s pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine cca. 55 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije sobe s bračnim posteljama, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem i dvije velike namještene terase s pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 2-4 osobe, veličine cca. 40 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV te dvije velike namještene terase s pogledom na more.