Kuća za odmor br.247, apartmani br.1-2, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.247

* 2 apartmana za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgradjena kuća za odmor nalazi se usred parka prirode "Dundovo" u naselju Suha Punta, okružena zelenilom i potpunim mirom. Idealno je polazište za šetače i bicikliste. Do idilične, plitke, kristalno bistre i pjeskovite uvalice "Čifnata" su svega nekoliko minuta šetnje šumskom stazicom. Do prvog restorana u uvali "Gožinka" su 1,5 km, a do trgovine u hotelskom naselju "Suha Punta" 1 km. Vlastita parkirališta. Vez za plovilo može se dobiti u lučici "Suha Punta", ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže s dva apartmana za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj i garniture za sjedenje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 2-4 osobe nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe i pomoćnog ležaja, kupaone, otvorene kuhinje i blagovaonom s pomoćnim ležajem, satTV, klima uređajem i velike terase s pogledom na more.
  • Apartman br.2 za 6 osoba veličine 100 m2 nalazi se na 1.katu. Na galeriji su jedna dvokrevetna soba, jedna soba s odvojenim krevetima, kupaona i balkon s pogledom na more. U donjem djelu su jedna dvokrevetna soba, kupaona, poseban WC, otvorena kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, klima uređaj i velika terasa.