Kuća br.118, apartmani br.1-3, Lopar - San Marino, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.118

* 3 apartmana za 2-9 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u Lopar/San Marinu, cca. 100 m od Rajske plaže. Trgovina i restoran su udaljeni 50 m. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vezovi za brodice u lučici u San Marinu (nisu uključeni u cijenu). Kuća raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 6-9 osoba, veličine cca. 110 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od tri sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, tri kupaone, kuhinje s blagovaonom, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom s ledenicom, dnevnog boravka sa satTV te 22 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine cca. 55 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, jedne sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, satTV te 12 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 2-4 osobe, veličine cca. 55 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od sobe s bračnom posteljom i dva dodatna ležaja, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, satTV te 12 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.