Kuća br.119, apartmani za odmor br.1-3, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.119

* 3 apartmana za odmor za 4-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u Kamporu, cca.200 m od pjeskovite plaže, s prekrasnim pogledom na zaljev. Trgovina i restoran su udaljeni cca. 200 m. Vlastita parkirališta. Vlastiti vez za plovilo u marini u Kamporu, ali nije uključen u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju tri komforna stana za odmor I. kategorije (***). Uz kuću se nalazi i teniski teren a s domaćinom se može ugovoriti škola tenisa. Kućni ljubimci su dobro došli. Vrtni roštilj.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine cca. 50 m˛, nalazi se na 1. katu. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe s balkonom i jednim dodatnim ležajem, kupaone, kuhinje s blagovaonom, klima uređajem i satTV.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine cca. 50 m˛, nalazi se u prizemlju. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom, klima uređajem, satTV te jedne terase.

  • Apartman br.3 za 4-6 osoba, veličine cca. 70 m˛, nalazi se na 1. katu. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, dodatnog ležaja, kupaone, kuhinje s blagovaonom, klima uređajem, satTV, kaučem na razvlačenje i velike terase s pogledom na more.