Kuća br.114, stanovi i sobe za odmor br.1-7, otok Rab

Home
Slijedeća kuća
Cjenik stan
Cjenik soba
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.114

* 2 stana i 5 soba za odmor za 2-5 osoba
Stan

 

 
Sobe

Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u Kamporu. Od mora i pjeskovite plaže "Veli Mel" je udaljena 1000 m, do trgovine ima 100 m, a do restorana 200 m. Vlastito parkiralište. Vezovi za plovilo mogu se unajmiti u marini , ali nisu uključeni u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju 2 komforna stana i 5 soba za odmor s bogatim doručkom od vlastitih proizvoda. Vrtni roštilj. 
  • Stan br.1 za 4-5 osoba, I. kategorije (***) nalazi se na 1.katu. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe s balkonom, dodatni ležaj, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i balkona s pogledom na more. Perilica za rublje.
  • Stan br.2 za 4-5 osoba, I. kategorije (***) nalazi se u prizemlju. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, dodatni ležaj, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i dvorišne terase.
  • Soba br.3 za 2 osobe, I. kategorije (***) nalazi se u prizemlju. Sastoji se od duplog kreveta, vlastite kupaone u hodniku i velike zajedničke terase pod palmama. Pogodna u kombinaciji sa sobom br.4 za 4-5 osoba.
  • Soba br.4 za 2-3 osobe, I. kategorije (***) nalazi se u prizemlju. Sastoji se od duplog kreveta, dodatnog ležaja, kupaone i velike zajedničke terase pod palmama. Pogodna u kombinaciji sa sobom br.3 za 4-5 osoba.
  • Sobe br.5-6 za 2 osobe, I. kategorije (***) nalaze se na 1.katu. Svaka soba ima dupli krevet, kupaonu, zajednički hladnjak u hodniku i veliku zajedničku terasu pod palmama. Pogodna u kombinaciji sa sobom br.7 za 6 osoba.
  • Soba br.7 za 2 osobe, I. kategorije (***) nalazi se na 1.katu. Sastoji se od duplog kreveta, balkona s pogledom na more, vlastite kupaone u hodniku i velike zajedničke terase pod palmama. Pogodna u kombinaciji sa sobama br.5-6 za 6 osoba.