Kuća br.115, apartmani za odmor br.1-2, otok Rab

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.115

* 2 apartmana za odmor za 5-8 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Kampor. Od mora i pjeskovite plaže "Veli Mel" je udaljena 1.000 m, do trgovine su 100 m, a do restorana 500 m. Vlastita parkirališta. Vlastiti vez za plovilo ali nije uključeni u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju dva komforna i prostrana apartmana za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj i garniture za sjedenje. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Uporaba perilice za rublje. 

  • Apartman br.1 za 5-6 osoba, veličine cca. 100 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, jedne jednoposteljne sobe, dvije kupaone, kuhinje, prostranog dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za jednu odraslu osobu ili dvoje djece, satTV, klima uređajem te dva balkona i 20 m˛ velike terase s garniturama za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 6-8 osoba, veličine cca. 120 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom i dva dodatna ležaja, dvije sobe s bračnom posteljom, dvije kupaone, kuhinje, prostranog dnevnog boravka sa satTV, klima uređajem te 12 m˛ velikog balkona s garniturom za sjedenje i pogledom na more.