Kuća za odmor br.113, apartmani br.1-4, Kampor, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.113

* 4 apartmana za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Punta Kampor. Od mora je udaljena ca. 100 m, a do trgovine i restorana su isto 100 m. Vlastita parkirališta. Vezovi za plovilo mogu se unajmiti u marini , ali nisu uključeni u cijenu. Gostima stoje na raspolaganju 4 apartmana I. kategorije (***). Vrtni roštilj. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine ca.60 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvokrevetne sobe, dvokrevetne sobe s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV te velike terase s garniturom za sjedenje.
  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine ca.40 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređaja te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.
  • Apartman br.3 za 2-3 osobe, veličine ca.40 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređaja te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.
  • Apartman br.4 za 2-3 osobe, veličine ca.40 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, klima uređaja te terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.