Kuća za odmor br.86, apartmani br.1-3, Lopar, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.86

* 3 apartmana za odmor za 2-6 osoba


Ova kuća za odmor nalazi se na atraktivnom položaju u mjestu Lopar neposredno uz more i pješčanu plažu "Melak". Do restorana su 200 m a trgovina je udaljena 50 m. Kuća za odmor ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u obližnjoj lučici, ali nisu uključena u cijenu. Kuća za odmor raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Roštilj u vrtu. Kućni ljubimci su dozvoljeni.  

  • Apartmani br.1-2 za 2-3 osobe, veličine cca. 40 m˛, nalaze se na 2. katu i sastoje svaki od sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom te 6 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more. Jedna 20 m˛ velika, natkrivena terase s dvije garniture za sjedenje i pogledom na more je zajednička za oba apartmana.

  • Apartman br.3 za 4-6 osoba, veličine cca. 80 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom te 20 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more. Jedna daljna 18 m˛ velika, natkrivena terasa s garniturum za sjedenje i pogledom na more nalazi se na ulazu u apartman.