Kuća za odmor br.87, apartmani br.1-4, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.87

* 4 apartmana za odmor za 4-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se nedaleko centra u mjestu Lopar, na udaljenosti cca. 300 m od mora. Do restorana su 10 m a do trgovine 100 m. Vlastita parkirališta ispred kuće. Vlastiti vez za brodicu u lučici (nije uključen u cijenu). Kuća raspolaže sa 4 apartmana I. kategorije (***). Kućni ljubimci su dozvoljeni. Vrtni roštilj. Dječji krevetić na upit. Uporaba perilice za rublje. Domaćini imaju kafić na Rajskoj plaži s trampolinom, elektro-autima za djecu i razne druge animacije, te se kućnim gostima odobrava povlaštena cijena.
  • Apartman br.1 za 4 osobe nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, satTV i namještene terase.
  • Apartman br.2 za 4-6 osoba nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe s dodatnim ležajima, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom, dnevnim boravkom, satTV i 30 m2 velike namještene terase.
  • Apartman br.3 za 4-5 osoba nalazi se na 2. katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem, velikim dnevnim boravkom s kaučom na razvlačenje za dvije osobe, satTV i namještene terase.
  • Apartman br.4 za 4-5 osoba nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dodatnim ležajem, satTV i namještene terase.