Kuća br.10, apartmani br.1-2, Lopar - San Marino / otok Rab, Hrvatska

Home
Slijedeća kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.10

* 2 apartmana za odmor za 4-10 osoba


Ova vrlo lijepa kuca za odmor nalazi se na mirnom položaju, podalje od glavne prometnice u blizini centra u mjestu Lopar, cca. 100 m od mora i 300 m od velike, izrazito plitke pjeskovite plaže "Mel". Ova plaža sa sitnozrnastim pijeskom idealna je za malu djecu i neplivace i nije toliko napucen. Najbliži restoran je udaljen 100 m a do prve prodavaonice namirnica su 200 m. Vlastita parkirališta u dvorištu ispred kuce za odmor. Vezovi za brodice mogu se unajmiti nedaleko kuce za odmor, na licu mjesta u loparskoj lucici. Kuca za odmor raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***). Gostima je na raspolaganju vrt s uporabom roštilja. U dogovoru s iznajmljivačem moguca uporaba glačala, daske za glačanje i perilice za rublje. Kucni ljubimci su dozvoljeni. Internet prikljucak ili mogucnost u kuci za odmor.

  • Apartman br.1 za 4 do 8 osoba, veličine cca. 100 m², nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s odvojenim posteljama i dodatnim ležajem, kupaone, zasebnog WC-a, jedne kuhinje s blagovaonom, velikog dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za jednu osobu te velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more. Apartman raspolaže klima uređajem i satelitskom televizijom. Kuhinja je opremljena štednjakom sa 4 kola, pećnicom, hladnjakom s dubinskim zamrzivačem i aparatom za filter kavu.

  • Apartman br.2 za 4 do 10 osoba, veličine cca. 100 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, dvije sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, dvije kupaone, jedne kuhinje s blagovaonom, velikog dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvije osobe te velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje. Apartman raspolaže klima uređajem i satelitskom televizijom. Kuhinja je opremljena štednjakom sa 4 kola, pećnicom, hladnjakom s dubinskim zamrzivačem i aparatom za filter kavu.