Kuća za odmor br.11, apartmani br.1-5, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.11

* 5 apartmana za odmor za 2-7 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se na potpuno mirnom položaju u mjestu Palit. Od mora je udaljena cca. 500 m i svega 10 min. pješice od starogradske jezgre Grada Raba. Do trgovine i restorana su 300 m. Vlastita parkirališta ispred kuće. Vezovi za plovila u gradskoj ACI marini, ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s pet apartmana za odmor I. kategorije (****). Uporaba perilice za rublje. Vrtni roštilj. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 4-7 osoba, veličine cca. 80 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, jednog dodatnog ležaja, dvije kupaone, kuhinje s blagovaonom, prostranog dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, klima uređajem, satTV te 20 m˛ velike, namještene terase s pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem te 10 m˛ velike, namještene terase s pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 4-5 osoba, veličine cca. 60 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, klima uređajem, satTV te 10 m˛ velike, namještene terase s pogledom na more.

  • Apartman br.4 za 2-3 osobe, veličine cca. 30 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za jednu osobu, klima uređajem, satTV te 8 m˛ velike, namještene terase s pogledom na more.

  • Apartman br.5 za 2-4 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se na 2.katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za dvije osobe, klima uređajem, satTV te 10 m˛ velike, namještene terase s pogledom na more.