Kuća za odmor Supetarska Draga

Impresum     Partneri     Vaš oglas ovdje     Apartmani HrvatskaFerienhäuser in KroatienAppartamenti CroaziaAccommodation CroatiaAppartment CroatieHorvátország ApartmanokChorvatsko Apartmány

Kuća za odmor br.559, apartmani br.1-2, Supetarska Draga / otok Rab, Hrvatska

Kuća za odmor Supetarska Draga - otok Rab
2 apartmana za odmor za 4-7 osoba
Vlastiti vezPerilica za rubljeDječji krevetić
Ova vrlo lijepa kuća za odmor s fantastičnim pogledom na more nalazi se na izrazito atraktivnom položaju, neposredno uz more i plažu u mjestu Supetarska Draga. Do centra naselja i prve prodavaonice namirnica su 500 m. Najbliži restoran je udaljen 300 m. Vlastita parkirališta u dvorištu ispred kuće za odmor. Vlastiti vezovi za brodice mogu se unajmiti na molu ispred kuće za odmor. Kuća za odmor raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***). Gostima je na raspolaganju vrt s uporabom roštilja i garniturom za sjedenje. Manji kućni ljubimci su dozvoljeni samo u apartmanu br.1. Uz dogovor moguća uporaba perilice za rublje. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić.
Kuća za odmor s 2 apartmana za 4-7 osoba
Pogled
Terasa
Dnevni boravak
Blagovaona
Sala za ručavanje
Kuhinja
Spavaća soba
Kupaona
Dvorište
Vrt
Bazen
Vrtni roštilj
Tlocrt
Položaj
Privez
Plaža
Hodnik
Kućni ljubimci su dozvoljeniPerilica za rubljeŠtednjak sa 4 kolaPećnica
Apartman br.1 za 6 do 7 osoba, veličine cca. 90 m˛ nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnom posteljom, tri kupaone, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom te natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more. Apartman raspolaže satelitskom televizijom i perilicom za rublje. Kuhinja je opremljena štednjakom sa 4 kola, pećnicom, hladnjakom s dubinskim zamrzivačem i aparatom za filter kavu. Manji kućni ljubimci su dozvoljeni.
Popusti/ostalo:
  • Boravišna pristojba uključena u cijenu
  • Djeca do 4 godine u krevetu s roditeljima: 2,50 €/dan
  • Kućni ljubimci: 5 €/dan
  • Prijava: 3,50 €/osoba
Cijene u € eurima su zaokružene prema tečaju od 1 €=7,60 kn te podliježu tečajnim promjenama. Mjerodavan je tečaj na dan uplate.
Kućni ljubimci zabranjeniŠtednjak s 2 kola
Apartman br.2 za 4 do 6 osoba, veličine cca. 55 m˛, nalazi se u potkrovlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s bračnom posteljom i kaučem na razvlačenje za jednu osobu, kupaone, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za jednu osobu te hladovite krovne terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more. Apartman raspolaže satelitskom televizijom. Kuhinja je opremljena štednjakom s 2 kola, hladnjakom s ledenicom i aparatom za filter kavu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Popusti/ostalo:
  • Boravišna pristojba uključena u cijenu
  • Djeca do 4 godine u krevetu s roditeljima: 2,50 €/dan
  • Kućni ljubimci: -
  • Prijava: 3,50 €/osoba
Cijene u € eurima su zaokružene prema tečaju od 1 €=7,60 kn te podliježu tečajnim promjenama. Mjerodavan je tečaj na dan uplate.

Pogledaj kuću za odmor Supetarska Draga br.559 na većoj karti