Apartmani Lopar-San Marino

Impresum     Partneri     Vaš oglas ovdje     Apartmani HrvatskaFerienhäuser in KroatienAppartamenti CroaziaAccommodation CroatiaAppartment CroatieHorvátország ApartmanokChorvatsko Apartmány

Kuća za odmor br.550, apartman br.1, Lopar / otok Rab, Hrvatska

Apartmani Lopar - otok Rab
1 apartman za odmor za 2-3 osobe
Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u blizini centra na mirnom položaju u mjestu Lopar, cca. 400 m od mora. Najbliži restoran je udaljen 100 m a do prve trgovine su isto 100 m. Vlastita parkirališta u dvorištu. Vezovi za brodice mogu se unajmiti na licu mjesta u loparskoj lučici. Kuća za odmor raspolaže s jednim apartmanom I. kategorije (***). Gostima je na raspolaganju lijepo uređeni vrt s uporabom vrtnog roštilja i vrtnom garniturom za sjedenje. Na upit se po potrebi može postaviti dječji krevetić. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
Kuća za odmor s 1 apartmanom za 2-3 osobe
Pogled
Terasa
Dnevni boravak
Blagovaona
Sala za ručavanje
Kuhinja
Spavaća soba
Kupaona
Dvorište
Vrt
Bazen
Vrtni roštilj
Tlocrt
Položaj
Privez
Plaža
Hodnik
Apartman br.1 za 2 do 3 osobe, veličine cca. 30 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne prostorije s mini kuhinjom, bračnom posteljom i po potrebi dodatnim ležajem, kupaone te velike terase s garniturom za sjedenje. Apartman raspolaže klima uređajem i satelitskom televizijom. Kuhinja je opremljena štednjakom s 2 kola, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom s ledenicom i aparatom za filter kavu.
Popusti/ostalo:
  • Boravišna pristojba uključena u cijenu
  • Klima uređaj: 3,00 €/dan
  • Djeca do 4 godine u krevetu s roditeljima: 2,50 €/dan
  • Kućni ljubimci: 10,00 €/dan
  • Prijava: 3,50 €/osoba
Cijene u € eurima su zaokružene prema tečaju od 1 €=7,60 kn te podliježu tečajnim promjenama. Mjerodavan je tečaj na dan uplate.

Pogledaj kuću za odmor Lopar br.550 na većoj karti