Kuća za odmor br.520, apartmani br.1-2, Palit - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.520

* 2 apartmana za 4-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na potpuno mirnom mjestu na uzvišici u mjestu Palit, cca. 900 m od mora. Do restorana su 50 m a trgovina je udaljena 200 m. Do Grada Raba su 900 m. Kuća ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vezovi za plovila u gradskoj ACI marini, ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***). Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Zajednički vrt s roštiljem i garniturama za sjedenje. Uporaba perilice za rublje.

  • Apartman br.1 za 4-6 osoba, veličine cca. 60 m˛ nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, svaka soba s vlastitom kupaonom, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe, satTV, hladnjakom s ledenicom, klima uređajem te natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine cca. 60 m˛ nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, svaka soba s vlastitom kupaonom, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za jednu osobu, satTV, hladnjakom s ledenicom, klima uređajem te natkrivene terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.