Kuća za odmor br.464, apartmani br.1-3, Lopar - San Marino, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.464

* 3 apartmana za odmor za 2-5 osoba

 
Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se u mjestu Lopar - San Marino, udaljena cca. 400 m od Rajske plaže. Restoran je udaljen 200 m a do trgovine ima 200 m. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vez za brodicu u lučici u San Marinu (nije uključeni u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Roštilj u vrtu. Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine cca. 60 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, kupaone, WC-a, otvorene kuhinje s blagovaonom, satTV, hladnjakom s ledenicom te 20 m˛ velike terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, satTV, kaučem na razvlačenje za jednu osobu te 15 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.

  • Apartman br.3 za 2-3 osobe, veličine cca. 50 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od sobe s bračnom posteljom, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, hladnjakom s ledenicom, satTV, kaučem na razvlačenje za jednu osobu te 12 m˛ velike, natkrivene terase s garniturom za sjedenje.