Kuća za odmor br.451, apartmani br.1-2, Grad Rab - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.451

* 2 apartmana za 2-3 osobe


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u gornjem djelu starogradske jezgre s predivnim pogledom na more, rapske tornjeve i poluotok Frkanj. Kuća za odmor se nalazi blizu mora povrh gradske plaže, a u blizini se nalaze mnoštvo trgovina, restorana i kafića. Kao i sve ostale kuće u gradu i ova nema vlastito parkiralište, ali se vozila uz iskaznicu mogu besplatno parkirati na određenim mjestima u gradu. Vez za plovilo može se dobiti u Rapskoj luci, ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže s dva apartmana I. kategorije (***). Uporaba perilice za rublje. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 2-3 osobe, veličine cca. 40 m˛, nalazi se na 2. katu i sastoji od dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu, satTV, klima uređajem i hladnjakom s ledenicom.

  • Studio-apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine cca. 30 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s mini kuhinjom, hladnjakom s ledenicom, blagovaonom, kauč-foteljom na razvlačenje za jedno dijete, satTV, klima uređajem, bračne postelje te jedne odvojene kupaone.