Kuća za odmor br.449, apartmani br.1-2, Lopar - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.449

* 2 apartmana za odmor za 4-7 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na centralnom ali ipak mirnom položaju u mjestu Lopar i udaljena je ca. 100 m od mora i plaže. Do restorana su 50 m a trgovina je udaljena 100 m. Kuća ima vlastita parkirališta u dvorištu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u lučici, ali nisu uključena u cijenu. Kuća nudi dva apartmana za odmor I. kategorije (***). Vrtni roštilj i perilica za rublje na uporabu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Po potrebi se može postaviti jedan dječji krevetić.

  • Apartman br.1 za 6-7 osoba, veličine 125 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s bračnom posteljom i dodatnim ležajem, dvije kupaone, otovrene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, mikrovalnom pećnicom te velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine 100 m˛, nalazi se u potkrovlju i sastoji od dvije sobe s bračnom posteljom, kupaone, kuhinje s mikrovalnom pećnicom, blagovaonom, dnevnim boravkom s dodatnim ležajem, satTV, klima uređajem te velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.