Kuća za odmor br.442, apartmani br.1-3, Lopar, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.442

* 3 apartmana za odmor za 2-6 osoba


Ova vrlo lijepa kuća za odmor nalazi se na mirnom položaju u mjestu Lopar na maloj uzvišici s prekrasnim pogledom na cijeli zaljev. Od mora je udaljena ca. 500 m. Do restorana i trgovine su 500 m. Vlastita parkirališta ispred kuće za odmor. Vezovi za brodice u lučici u San Marinu (nisu uključeni u cijenu). Kuća za odmor raspolaže s tri apartmana I. kategorije (***). Kućni ljubimci su dozvoljeni. Vrtni roštilj. Uporaba perilice za rublje.  

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine 45 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s odvojenim posteljama, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom s ledenicom, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu te 12 m² velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 2-3 osobe, veličine 34 m², nalazi se u prizemlju i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, dječjim krevetićem, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, espreso aparatom, hladnjakom s ledenicom, kaučem na razvlačenje za dvoje djece ili jednu odraslu osobu te 15 m² velike terase s garniturom za sjedenje i pogledom na more.

  • Apartman br.3 za 4-6 osoba, veličine 65 m², nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne sobe s bračnom posteljom, jedne sobe s odvojenim posteljama, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, satTV, hladnjakom s ledenicom, kaučem na razvlačenje za dvije odrasle osobe te 15 m² velike terase s garniturom za sjedenje.