Kuća za odmor br.403, apartmani i sobe br.1-4, Grad Rab - otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.403

* 2 apartmana i 2 sobe za 2-4 osobe


Ova jednostavna kuća nalazi se u starogradskoj jezgri blizu mora i plaže. Bezbroj trgovina, restorana i kafića su u neposrednoj blizini. Kao sve kuće u gradu ni ova nema vlastito parkiralište, ali se vozila uz iskaznicu mogu besplatno parkirati na određenim mjestima u gradu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u Rapskoj luci, ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s dva jednostavna apartmana i dvije sobe za odmor II. kategorije (**). U nutarnjem dvorištu roštilj i garnitura za sjedenje. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

  • Soba za odmor br.1 za 2 osobe, veličine 18 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s bračnom posteljom, satTV i kupaone.
  • Soba za odmor br.2 za 2-3 osobe, veličine 23 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od jedne prostorije s bračnom posteljom, dodatnim ležajem, satTV i kupaone.
  • Studio-Apartman br.3 za 2-3 osobe, veličine 27 m˛, nalazi se na 1. katu i sastoji od dvokrevetne sobe s kaučem na razvlačenje za jednu osobu, minikuhinje i kupaone.
  • Studio-Apartman br.4 za 4 osobe, veličine 38 m˛ nalazi se na 1. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, minikuhinje i kupaone.