Kuća za odmor br.291, apartmani br.1-8, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća za odmor br.291

* 8 apartmana za odmor za 2-6 osoba


Rezidencijalna vila "Astorija Arba" nalazi se usred starogradske jezgre Grada Raba neposredno uz glavni trg Municipium Arba i obalnu promenadu. Bezbroj trgovina, restorana i kafića su u neposrednoj blizini. Kao sve kuće u gradu ni ova nema vlastito parkiralište, ali se vozila uz iskaznicu mogu besplatno parkirati na određenim mjestima u gradu. Vezovi za plovila mogu se dobiti u Rapskoj luci, ali nisu uključena u cijenu. Kuća raspolaže s 8 apartmana I. kategorije (****), svi opremljeni s mikrovalnom pećnicom, klima uređajem, satTV, telefonom i zidnim sefom. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Otkrijte u rezidenciji "Astoria Arba" kroz vlastiti prozor zavodljivu prirodnu ljepotu i tisućljetnu kulturu mediterana.
  • Apartman br.1 za 4-6 osoba nalazi se na dva nivoa na 3. katu i sastoji u donjem djelu od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom, kaučem na razvlačenje za dvije osobe i namještene terase. Na galeriji iznad boravka nalazi se još jedna dvokrevetna soba.
  • Apartman br.2 za 2-4 osobe nalazi se na dva nivoa na 3. katu i sastoji u donjem djelu od kupaone, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za dvije osobe. Na galeriji iznad boravka nalazi se jedna dvokrevetna soba i namještena terasa.
  • Apartman br.3 za 2-5 osoba nalazi se na dva nivoa na 3. katu i sastoji u donjem djelu od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za dvije osobe. Na otvorenoj galeriji iznad boravka nalazi se još jedna postelja. Preko hodnika se dolazi do namještene krovne terase.
  • Apartman br.4 za 4-6 osoba nalazi se na dva nivoa na 3. katu i sastoji u donjem djelu od dvokrevetne sobe, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za dvije osobe. Na galeriji iznad boravka nalazi se jedna dvokrevetna soba, kupaona i namještena krovna terasa.
  • Studioapartman br.5 za 2 osobe nalazi se na 2. katu i sastoji od jedne prostorije s bračnom posteljom, kuhinjskim blokom, blagovaonom i jedne kupaone.
  • Apartmani br.6-7 za 2-4 osobe nalaze se na 2. katu i sastoje svaki od dvokrevetne sobe, kupaone, kuhinje s blagovaonom i kaučom na razvlačenje za dvije osobe.
  • Apartman br.8 za 4-6 osoba nalazi se na 2. katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, zasebnog WC-a, kuhinje s blagovaonom i kaučem na razvlačenje za dvije osobe.