Kuća za odmor br.281, apartmani br.1-3, Palit, otok Rab, Hrvatska

Slijedeća kuća
Baza podataka
Popis svih kuća
Cjenik
Uvjeti putovanja
Obrazac za predbilježbu

Kuća br.281

* 3 apartmana za odmor za 2-5 osoba


Ova vrlo lijepa, novoizgrađena kuća za odmor nalazi se u mjestu Palit u blizini starogradske jezgre, neposredno uz more. Do trgovine i restorana su 100 m. Vlastita parkirališta ispred kuće. Vlastiti vez za plovilo u lučici ispred kuće, ali nije uključen u cijenu. Kuća raspolaže s 3 apartmana prve kategorije (***). Kućni ljubimci su dozvoljeni.

  • Apartman br.1 za 4-5 osoba, veličine cca. 80 m˛, nalazi se u prizemlju i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, jednim dodatnim ležajem, satTV i velike, namještene terase s fantastičnim pogledom na more.

  • Apartman br.2 za 4-5 osoba, veličine cca. 70 m˛, nalazi se na 1.katu i sastoji od dvije dvokrevetne sobe, kupaone, otvorene kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom, jednim dodatnim ležajem, satTV i velike, namještene terase s fantastičnim pogledom na more.

  • Studio-apartman br.3 za 2-3 osobe, veličine cca. 30 m˛, nalazi se u potkrovlju i sastoji od velike sobe s bračnom posteljom, jednim dodatnim ležajem, kuhinjskog bloka s blagovaonom, satTV i kupaone. Ovaj studio se može kombinirati s apartmanom br.2 i tako ukupno prihvatiti do 8 osoba.